Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Asia ... TOMASZ P Karolina Stalmirska od urodzenia dumny z pochodzenia lukaszkulas maja markowska SYLWESTER ROGOWSKI Angelamaria krzysztof57 karvin W (18147 niezalogowanych)
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Oj Alicja wcale tak nie jest.. Ja szukam znajomosci u wszytskich ludzi bez wzgledu na to czy z dziecmi czy nie. Wiec jak bys sie chciala spotkac to uderzaj do mnie smialo

werastrus ja mieszkam na Askoy dokladniej Florvag.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(werastrus)
Wiking
hej kropciu,niestety mieszkamy niestety daleko od siebie bo ja na Åsanie,ale jezeli Ty znajdziesz chwilke to zapraszam.
A na kiedy masz termin na malenstwo??
pozdrawiam. wera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
Asia ...
(asiula81)
Nowicjusz
Tak jakoś się złożyło,że większość z nas ma dzieci albo są w drodzeDla mnie
nie ważne czy ktoś je ma czy nie ma.Ja bym wolała się spotkać bez małej,bo
to zawsze wygodniej itd.To co umawiamy się na jakisc konkretny termin?
Tak wszystkie marudzimy,ze nie ma znajomych a same nie mozemy sie spotkac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
hej dziewczyny apeluje do wszystkich tych co mają dzieci ,może wybierzemy jeden konkretny dzien wtygodniu i umuwimy sie koło koscioła w Bergen i pójdziemy zdziecimi do otwartego przedszkola amy sobie porozmawiamy zapoznamy sie .Ja jeżdze co tydzien tam ze swoimi dziecmi i można spotkac inne polki dzieci mają szanse jezyka norweskiego nauczyc sie pojedyńcze słówka ,spiewamy popolsku ,na obiad można skosztowac norweskiej kuchni,ale najważniejsze to brzdące mają okazje sie pobawic,dziewczyny nawet jak mieszkacie pare kilometrów za Bergen to niema przeszkody bo tu autobusy jeżdża co kilkanascie minut Ja tez jestem z Sotry i dojeżdzam 40minut do Berg,ale dla chcącego nic trudnego dajcie znac mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
No ja jestem jak najbardziej za spotkaniem Termin mi nei robi roznicy bo i tak i tak caly tydzien w domu siedze wiec wszystko mi jedno Termin dopasujcie do was jak wam pasuje bo jak ktos ma jakies zajecia czy prace to niech wybiera termin

Werastrus mysle ze ktoregos dnia moglybysmy sie spotkac Dla mnie nie problem bo zmotoryzowana jestem (oczywiscie jesli powiem dzien wczesniej mezowi zeby zostawil mi auto) A termin mam na 17 czerwca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
hej Dora348 ,mozesz mi napisac w jakie dni jest te przedszkole i godzinki,z mila checia bym podjechala z maluchami.pozdrawiam aneta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
hej Ja zkoleżankami wybieramy sie wewtorek,jak chcesz to zapraszamy spotkamy sie koło kościoła.Aprzedszkole jest czynne wtorek ,sroda,czwartek od 9 do 14.30 jakbys sie zdecydowała to napisz na gg11071514
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(iwona76)
Wiking
Wiam mieszkam w Bergen z męzem i córkami Każda pisze że chciała by poznać jakąś koleżanke. Można zorganizowac jakieś małe spotkanko.Co wy na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Beata Cz.
(mycha905)
Nowicjusz
Hej dziewczyny!
mieszkam w Nesttun i rowniez chetnie spotkam sie na kawie mam synka 4,5 letniego.
moje gg-->9765386 czekam na propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Alicja W
(Alicja)
Nowicjusz
HM POWIEM WAM,ŻE NIE PRZESZKADZA MI,IŻ KAŻDA KOBIETA MA TU DZIECI,LECZ TO,ŻE POZNAJĄ SIĘ TE TYLKO KTÓRE MAJĄ DZIECI,CZYLI WSZYSTKIE TU Z WYJĄTKIEM MNIE WYCHODZI NA TO,ŻE CHYBA MUSZE STARAĆ SIĘ O DZIECKO,ABY POPOZNAWAĆ NOWYCH LUDZI:|:|:|
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok